eb Personeelsdiensten

Website eb Personeelsdiensten

eb Personeelsdiensten is een uitzendbureau in het hart van de Betuwe. Voor eb Personeelsdiensten is het de uitdaging om een rustige website site te maken die tevens de usps van eb Personeelsdiensten uitdraagt. Daarnaast wilde men eenvoudig de vacatures kunnen plaatsen zonder daar al te veel tijd aan kwijt te zijn. Ook moest de website snel en veilig zijn.

Portfolio - eb Personeelsdiensten Tiel

Wat hebben we gedaan

Allereerst een toegankelijke structuur gecreëerd waarin eb Personeelsdiensten makkelijk en eenvoudig vacatures kan toevoegen en verwijderen.  Daarnaast is de website supersnel deze website is gebaseerd op dezelfde webtechnieken zoals Facebook die heeft. Ook heeft de website een zgn. SSL-certificaat. Met SSL worden vertrouwelijke gegevens versleuteld verzonden, zodat ze niet onderschept kunnen worden. 

Wat hebben we bereikt

Een website waar het voor eb Personeelsdiensten eenvoudig en snel is om vacatures te plaatsen en de website zelf te onderhouden qua content. Technisch onderhoud is niet nodig, daar zorgt het systeem zelf voor. eb Personeelsdiensten is meer dan tevreden.
Share by: