Over ons

Met het netwerk van 
Maas & Waal Reclame maak je jouw ambities waar

Maas & Waal Reclame werkt voor de beste bedrijven, groot en klein

Wil je graag werken met betrokken mensen? Die hart voor jouw zaak hebben en je zo goed mogelijk willen helpen? In het netwerk van Maas & Waal Reclame vind je die. En dan zijn ze ook nog eens stuk voor stuk expert op hun vakgebied.
Onze mensen werken zelfstandig vanuit hun eigen bedrijf. Je kiest dus zelf wie je bij je project betrekt. Heb je een mooi grafisch ontwerp nodig, ben je op zoek naar teksten, professionele fotografie, SEO-expertise, een bedrijfsfilm of een voice-over?

Nodig een expert uit om mee aan te schuiven, mee te denken, mee te werken en bij te dragen tot een geweldig resultaat. Alle experts werken probleemloos samen binnen hetzelfde project. Met één planning, één aanspreekpunt, één eindverantwoordelijke.
Eigenaar Matthijs Sloos is een zeer ervaren ontwerper van onder andere websites en huisstijlen. Hij combineert 25 jaar ervaring met up-to-date kennis van online communicatie, SEO en social media. Wensen van de klant vertaalt hij perfect door naar pakkende ontwerpen. In aansluiting op hun identiteit, uniek en toekomstbestendig. Hij beschikt over een team van specialisten die hij naargelang de aard van een project kan inschakelen.
Share by: