Real Open IT

De uitdaging

Uitdaging genoeg bij dit schitterende innovatieve idee bedrijf uit Delft. Formad werkt al 9 jaar voor Real Open IT. Wat vooral een uitdaging was bij Real Open IT is om abstracte producten op het vlak van Identity & Acces Management zoals het product MODIAM vorm te geven en de boodschap zo over te brengen dat het duidelijk is. 

Portfolio -  RealOpen IT Delft
WEBSITE

Wat hebben we gedaan

Er zijn meerdere verkennings sessies geweest. Daarin is besproken hoe we Real Open IT als bedrijf gaan profileren en producten positioneren. In de eerste ontwerpfase zijn er grafische voorstellen gemaakt. 

Deze voorstellen zijn getoond in online applicatie Invision. Invision is een prototype, samenwerkings- & workflow platform. In teamverband kun je samenwerken d.m.v. video, notities maken etc. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met zogenaamde wireframes. Dit zijn schets voorstellen waarin men aangeeft welke content gebruikt wordt en waar het komt te staan. Als dit proces is afgerond is gaan we de echte site maken.

Wat hebben we bereikt

Er staat een mooie website waar de mensen binnen Real Open IT trots op zijn! Men is nog steeds blij met het grote gemak waarmee men video's, afbeeldingen en teksten kan toevoegen, verwijderen of bewerken. Zie ook de aanbeveling van Bram Haasnoot, directeur van Real Open IT.
Share by: